PRIVACY POLICY

This privacy policy applies to all information collected through our websites https://www.illusiaproductions.com, https://illusia.studio, https://www.finnish-voiceovers.com and/or any related services, sales, marketing or events.

Controller
Illusia Productions
Business ID: 2617307-3
Sienitie 1
39160 Julkujärvi

Contact information of the person responsible for the register
Heli Pommerin
+358453262336
info@illusiaproductions.com

Usage of the register
We may use information we collect from you when you fill a form on our website, request an offer or send an inquiry, or otherwise interact with us through our website, to maintain a business relationship and to improve our services. Information can be used for direct marketing purposes, unless the data subject has specifically prohibited it.


Information stored in the register
Your name, address, email address, and other basic contact information. Communications and other messages, including correspondence between Illusia Productions and yourself, for example through contact forms. Non-personally identifiable information that we gather, statistics on page views, traffic to and from this website, and individual pages on this website, and data that we may collect through cookies, pixel tags or other means, for example Google Analytics. We abide by Google’s terms, as such that we do not share any of this data with anyone for any reason. Google’s privacy terms can be read here: http://www.google.fi/policies/privacy/

Regular sources of data
We collect and store any information you enter when asking for more information about Illusia Productions’ services, register as a voice artist or provide to us in any other way, or by using cookies and pixels as mentioned in the previous section.

Disclosing information
We do not sell or rent your personal information to third parties. We may need to share, and you hereby consent to our sharing of, personal information with the following:
service providers and affiliates who assist in the delivery of the services we provide to you, the enforcement of our terms and conditions, and the promotion of trust and safety, for example website management, accounting and debt collection. In such cases we will also ensure that such affiliates, service providers and business partners comply with this privacy policy and adopt appropriate confidentiality and security measures. We collect data using Google forms, and we abide by Google’s terms, as such that we do not share any of this data with anyone for any reason. Google’s privacy terms can be read here: http://www.google.fi/policies/privacy/

Security of the register
The register is protected against external use. Only persons whose job assignments require managing the data in the register have access to it. The register is protected with personal user identifiers and passwords.

Accessing, updating and removing personal information
You may correct, update or ask us to remove your personal information by contacting us. Invoicing and payment details however will be stored in accordance with accounting laws.

Embedded content from other websites
Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Social media add-ons
Our websites may include Facebook-, Twitter or Instagram-feed and buttons that allow users to share our website’s content, such as blog posts, in social media; Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ or WhatsApp. Our website does not collect user information with these social media add-ons. By clicking on the share buttons all actions happen from the servers of that particular social media service. When using these services, the third party service provider may install cookies on the users devices, which is no longer in our control. Information regarding these cookies can be found from the particular service providers own website. We are not responsible for the content or privacy of any third parties, including other websites, services or applications that may be linked to or from our website.

Cookies
A cookie is a small piece of information that is placed on your computer when you visit websites. When we refer to “cookies” we include other technologies with similar purposes, such as tags and identifiers. Most web-browsers are set to accept cookies by default. You can adjust this in your browser settings, however this could affect certain features or services on our websites. We use analytics cookies and advertising cookies, which do not collect any personal information.

 

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

[Päivitetty 1.5.2018]

Käyttämällä verkkosivujamme https://www.illusiaproductions.com, https://www.finnish-voiceovers.com ja/tai https://illusia.studio, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

Rekisterinpitäjä
Illusia Productions
Y-tunnus: 2617307-3
Sienitie 1
39160 Julkujärvi

Yhteyshenkilö
Heli Pommerin
info@illusiaproductions.com
+358453262336

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakas- tai muu liiketoimintasuhde, rekisteröidyn suostumus tai muu asiallinen yhteys. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, yhteydenpito, palveluiden sekä toiminnan kehitys, markkinointi ja suoramainonta, ellei rekisteröity ole sitä erikseen kieltänyt.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteröidyn nimi ja yhteystiedot, sekä mahdollinen yhteydenpito Illusia Productionsin ja rekisteröidyn välillä. Hyödynnämme myös muita tekniikoita, kuten kuvapistetunnisteita (mm. Google Analytics) ja evästeitä. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröity on luovuttanut rekisteriin tallentuvat tiedot esimerkiksi ollessaan yhteydessä Illusia Productionsiin tai täyttäessään kaavakkeita nettisivuillamme. Keräämme tietoa myös evästeillä ja kuvapistetunnisteilla, jotka eivät sisällä henkilötietoja.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisteröityjen tietoja edelleen ulkopuolisille. Välttämättömiä tietoja voidaan kuitenkin jakaa yhteistyökumppaneille esimerkiksi kirjanpitoon liittyen, verkkosivujen tekniseen hallinnointiin liittyvien toimien yhteydessä (esim. palvelimen tai verkkosivualustan hallinnointi), tilausten toimittamiseksi, maksamattomien laskujen perimiseksi, sekä viranomaisille näiden niin edellyttäessä ja lain salliessa. Tällöin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteriä ylläpidetään nettisivujen palvelimella sähköisenä tallenteena, jota käyttää ainoastaan Illusia Productionsin väki. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, vahvalla salasanalla ja/tai muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tietojen tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle (yhteystiedot mainittu kohdassa 1).

Tietojen päivittäminen tai poistaminen
Rekisteröity voi ottaa yhteyttä meihin tietojen päivittämiseksi. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää tietojensa poistamista. Poistamispyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Laskutus- ja maksutietoja säilytetään muun kirjanpitoaineiston tapaan kirjanpitolain (luku 2, 10 §) mukaisesti.

Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö
Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sivuston käyttäjästä, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutusta upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun vierailija on kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Sosiaaliset laajennukset
Sivustollamme voi olla Facebook-, Twitter- tai Instagram- syöte sekä painikkeita, joiden avulla voi jakaa sivustomme sisältöä kuten blogikirjoituksia sosiaalisessa mediassa; Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ tai WhatsApp. Sivustomme ei kerää käyttäjien tietoja näillä sosiaalisilla laajennuksilla. Jakopainikkeista avautuvat toiminnot latautuvat sosiaalisen median palveluiden omilta palvelimilta. Näitä käytettäessä ulkopuolinen palveluntarjoaja voi asettaa käyttäjän päätelaitteelle evästeen, joka ei ole hallinnassamme. Tällaisten evästeiden käytöstä saa lisätietoa kyseisen palveluntarjoajan omalta sivustolta.

Evästeet
Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat käyttäjän selaimeen tallentuvia pieniä tekstitiedostoja, joiden avulla pystytään keräämään nettisivujen käyttäjistä analytiikkaa ja edistetään sivuston sujuvaa käyttöä. Käyttäjä voi halutessaan poistaa evästeitä selaimesta tai estää niiden käytön, mutta tämä saattaa vaikuttaa verkkosivujen käytön sujuvuuteen. Nettisivuillamme käytetään analyysievästeitä sekä mainosevästeitä, jotka eivät sisällä henkilötietoja. 

 

Menu